30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun

30 Ağustos Zaferi, Aziz milletimizin bağımsızlığından asla kopamayacağının ve taviz veremeyeceğinin en güzel örneğidir.

30 Ağustos Zaferiyle, vatan toprakları işgalden kurtarılmış, bayrağımız özgürce dalgalanacağı gönderdeki yerine yeniden çekilmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ilk adımları atılmıştır.

Yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği kahramanlıklarla bu büyük zaferi kazanmış ve bize güzel vatanımızı emanet etmiştir.
Tarihin hiçbir döneminde boyunduruk altına girmeyen, özgürlüğünden taviz vermeyen ve bu uğurda canını seve seve feda eden bu milletin evlatları, son dönemde ihanet şebekelerine karşı tüm dünyaya ders olacak şekilde tek ses tek nefes olmuş; asil bir duruş sergilemiştir. Bu duruş milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmiştir. Bundan sonrada bin yıllık kutlu yürüyüşümüze devam edip, hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz.

Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos zaferinin 100. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz

Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, bilim, fen ve kültür alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz.

New York Konsolosu Sayin Ali Cikla Beyefendi ve Turk Amerikan Federasyonu ve federasyona bagli STK derneklerinin katilimiyla, Turk Hars Birligi dernek binasinda duzenlenen 30 Agustos Zafer Bayrami etkinligi buyuk bir coskuyla kutlandi.

Aysel Demirkan

Türk Hars Birliği Başkanı

.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *