19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Kutlu Olsun

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs 1919 tarihi, Milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı ifade etmektedir.

Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüşerek ulusal değerlerin yeşerdiği, bağımsızlığa, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adı olan 19 Mayıs 1919 tarihi aynı zamanda 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi Milletimizin destan yazdığı başarıların da kaynağını teşkil etmektedir.

İstiklal mücadelemizin sembolü 19 Mayıs 1919 tarihi, istikbalimizin sembolü gençlerimize armağan edilmiş, gençlerimiz de devraldıkları bu önemli ve kıymetli mirası daha da zenginleştirerek ülkemizi çok daha ileriye taşıyacaklar ve sonraki nesillere kalkınmış ve daha müreffeh bir ülke bırakacaklardır inşallah.

Bu duygu ve düşünceler ile şanlı tarihimizle ve ecdadımızın büyük başarılarıyla kıvanç duyuyor, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı ve şükranla anıyor, basta dernek uyelerimiz olmak uzere, gençlerimizin ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *