Mutlu Yıllar!

Türk Hars Birliği Yeni Yıl Mesaji:

Iki yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle bu yıl yılbaşında  bulaşma oranını azaltmak ve hayati riski en aza indirgemek için bu surecte hepimizin evimizde kutlamamiz gerektigini , kendi güvenliğimiz için herkese önemli bir görev düştügünü bildirmek isteriz.

Bu yıl insanligin yeniden diriliş yılı olmali, iklim değişikliği,virus,ekonomik  krizler tum dünya toplumlarını olumsuz etkilediği bu süreçte  Türk Hars Birligi  bu şuurla,bilinçle çağrısını yapmaktadir.

Insanligin yarınlara umutla bakabileceği,  insanlığın  yüzünde gülücükler, gönlünden sevgilerin eksik olmayacagi, mutlulukların sonsuza kadar devam edecegi, insanlığın yaşam  boyunca karşılaştığı zorluklardan çok daha güçlenerek ve ders alarak çıkacağı dilek ve  temennilerimizle, geleceği oluşturacak her yeni yılın, tüm insanlığa hayırlar getirmesi umuduyla basta dernek üyelerimiz olmak üzere, tüm Türk toplumunun ve tüm dünyanin Yeni yılını kutlar,huzur, mutluluk ve esenlikler dilerim.

Aysel DEMİRKAN

Türk Hars Birliği Başkani